Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf 3 kód motoru

Od: golf2 odpovědí: 3 změna:

Zdar borci.

Budu měnit motor na Golfu 3, je to 1.6 ABU 55kw a můj dotaz je, jestli se tam dá legálně napasovat motor 1.6 aea, aee 55kw, nebo dokonce (nejlip) 1.8 aam 55kw nebo 1.8 abs, acc, adz 66kw. Jde mi vyloženě o papírování, protože ABU se blbě shání a viděl jsem naprodej hodně Golfů právě s motory 1.8 66KW ač měly v TP původně 1.6 55kw. Za všechny odpovědi děkuju

Bartjo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne,legálně nelze.Motor se může měnit jak se chce,ale vždy za stejný typ!Takže pokud máš typ,kód... ABU tak "nový" zase jen ABU.Jan zdali bys uspěl oficiální cestou ,ale trvalo by to hoooodně dlouho (schválení výrobcem či zástupcem),stálo by to moc ,výmě vý by asi musel dělat autorizovaný servis...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

legalne jedine ABU

golf2
hodnocení

Dík moc,

prosím uzavřete otázku.

Zdar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]