Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena bocniho skla

Od: cual230* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtel bych se zeptat jak se vynda boční zadní levy sklo to stahovatelny na jednickovy oktavce sedan musel sem ho bohuzel rozbit jelikoz se mi klicek zamknul vevnit a druhy klicek nemam uz sem sehnal novy hledal sem na netu a naky poradny navod sem nenasel akorat sem nasel neco otom ze se musi vyndat to cerny tesneny kolem okna to je tak vse dekuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
club-opel.cz/...
Sice combi ale nebude v tom velkej rozdíl
cual230*
hodnocení

Děkuji to je návod na výměnu stahovacky já potřebuji jak se vynda to sklo z těch dveří respektive jak ho tam dát ale děkuji za radu

Dyt to tam máš stačí kouknout
@dabel nikde tam nevidím, že by šlo sklo ven ze dveří.
cual230*
hodnocení

Taky to tam nikde nevidím proto sem psal že to je návod na výměnu stahovacky

hodnocení

0x
Sundá se celý tapec, vyčistit rozbité sklo, nasunout nové ,... Asi bude na YT i video. Ale co jsem tak laiky viděl po demontáži, bylo to v servisu s dalším poškozením. Ty plasty je lehké poškodit a nejsou levný. A jeden známý třeba při montáži to nové sklo rozbil...
doplněno 11.05.19 21:15: Na sousedovic Fiatu jsme sklo odšroubovali ze stahovačky, ze dveří sundali všechny gumy a sklo vytáhli horem... Mírně nakloněné. Byl to porod... Podruhé bych to nechal na servis... A ten strach, že to prdne...
cual230*
hodnocení

Děkuji to sem vše udělal sundal tapec vše vyluxoval no tak to z toho radost nemám toho sem se právě bál že se může to sklo rozbít na tom yt. sem koukal ale samy je to jak se mění stahovačka apod. přímo o tom jak vyndat to sklo sem nenašel jinak děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]