Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrání ŘP, když neudělám testy?

Od: 1111 odpovědí: 4 změna:

Vlastním ŘP sk.B a chci si udělat sk.C. Pokud neuspěju u zkoušek na sk.C, může mi být odebrána i sk.B?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud neuděláte jízdy tak nic nehrozí. Pokud testy tak teoreticky ano, ale v pohodě stihnete ještě další pokus než řidičský průkaz odezvdate.
Takhle jsem dostal odpověď v autoškole.

danys*
hodnocení

1x
Muselo by se zahájit správní řízení a vzhledem k tomu, že opakovaný test zřejmě uděláš, tak se ani nezahajuje

hodnocení

0x

Co já vím, tak jsou snad 2 nebo 3 pokusy. Za druhé je pro každou kategorii ŘP jiný minimání počet bodů. Tj může se stát, že sice neuděláte teoret test na skupinu C, ale splníte na B, tj o něj něpřijdete. Ale ideální je se zeptat učitele v autoškole na aktuální stav legislativy.

lmgify

Min.počet bodů je pro všechny skupiny stejný. Asi čtrvtina otázek v tom testu je jiná pro každou skupinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]