Logo na auto určitě můžete. Asi budete pro smích, když si dáte na Feldu logo BMW, ale proti gustu S tím volantem bych to tak jednoduše neviděl kvůli airbagu, pokud ho auto má.
Logo nikoho nezajímá. Volant můžete dát jen a pouze takový, jaký je pro dané auto homologovaný, bez ohledu na to, jaké je na něm logo. S nehomologovaným volantem Vás bez milosti z STK vyhodí a v případě nehody se s Vámi pojišťovna nebude bavit a komplet škodu zaplatíte.
Díl musí mít homologaci pro daný vůz = legálně těžko. Z technické by tě s tím měli vyhodit, hlavně s jiným logem/ volantem kde do toho kecá kompatibilita s airbagem (pokud ve volantu je).
krtek66
ale nepovídej Já mám na autě tolik povyměňovaných věcí z různých aut a nikdy mi na to nikdo neřekl ani popel. Volant mám z Octavky, sedačky, kola z F2, lízatko z Leonu, pravý zrcátko z anglické verze...airbag na volantu je akorát kablík...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.