Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkané auto

Od: jark odpovědí: 3 změna:

dobrý den zdravím všechny. muj problem koupil jsem vuz a doma po tydnu kdy už mam auto přepsané na mě jsem zjistil že auto mělo z části měněné díly a tudíž bylo stříkané. V době koupě jsem to nezjistil jelikož to je celkem dobře udělané. Proto by mě zajímalo jestli mam nějaké právní nároky na vrácení vozu atd.. Vuz jsem koupil přímo od majitele. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl byste mít kupní smlouvu a v té musí být uveden skutečný stav vozu. Pokud tam toto není uvedeno, je to podvod. Podle toho se zařiďte.

hodnocení

0x

Stručně ne,anebo máte ve smlouvě že nebyly měněny ( karosářské ) díly?

petrpan
hodnocení

0x

podle občanského zákoníku můžete do 14 dnů vůz vrátit... ale envyplatí se to protože si pán veme právníka vy taky... bude si narokovat nějakou amortizaci atd... takže to bude stát hodně peněz ... pokud je to dobře udělaný a auto bylo za pár peněz tak bych to neřešil... už 8 let jezdim v bouračce, kterou jsem opravoval a nemám s vozem sebemenší probém, když je to udělané dobře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]