Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s koupí ročního vozu přes škoda plus? Díval jsem se na jejich nabídku a pár nabídek se mi zamlouvalo. U každého vozu májí napsaný stav vozu, dá se tomu věřit? Je mi jasné, že osobní prohlídka je nejlepší, ale zrovna nabídky, které se mi zamlouvali jsou třeba 300 km daleko ...
Mám jen obavu z toho, že pokud se tam vydám, tak abych nebyl zklamán, že vůz není tak perfektní jako mají uvedeno.
Ptám se proto, že jsem si vyhlídl vůz u kterého je napsané, že je v perfektním stavu, což je nejvyšší hodnocení stavu, ale z fotek jsem vypozoroval několik věcí, posuďte sami. U spolujezdce jsem si všiml, že chybí špunt na uchycení koberečku. Dále jsem si všiml zašpinění a zřejmě i podření zadní části sedačky řidiče. No a na dně kufru jsou vidět fleky. Nevím, když toto vidím, mi to příliš perfektní stav nepříjde ...
Toto má být důvod nekoupení vozu? No že si nedokáží zaplatit 1500,- za vyčištění je teda fakt blbý, ale kvůli špuntu a dvěma flekům... nechtěl bych vám prodávat můj vůz...
Nevím, ale když vidím jiné nabídky, kde je stav uveden jako perfektní a vše je od pohledu čisté a pak se podívám na tuto nabídku, kde je též uvedeno jako stav perfektní tak mi to moc stejné nepřipadá ... ale fotky mohou zkreslovat ... Nezbyde mi nic jiného než se tam asi zastavit i kdyby jen na otočku.
Tak pokud hledáte rozdíly v jiných, pak lze říct:
Bazar, který se neštítí, napíše a nafotí vše tak, aby na webu bylo "dokonalé"... v případě Škoda plus tedy je relativně hezké, že chyby nafotí... i když tedy nazvat špinavý tapec chybou ... no nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.