Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokování kola

Od: hans* odpovědí: 3 změna:

Po delším stání mého auta Opel 15 let starého se mi vždy při rozjezdu zablokuje levé zadní kolo a chvlíi trvá než se to

zpraví a žačne otáčet.V čím to je Poradte mi Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gg*
hodnocení

0x
Vadne lozisko nebo zatuhle brzdy

hodnocení

0x

Tipnul bych problém s brzdou, to ložisko se mi fakt nezdá. A já bych osobně s tím teda nejezdil - nevíte,kdy se vám to blokne za jízdy a průser je hned.

hodnocení

0x

řešil jsem teď něco podobného u Seatu...a byl prasklý bovden ruční brzdy na pravé zadní kolo---.dostala se voda,prach na lanko uvnitř a začlo to drhnout a kolo se taky uvolnilo po chvilce...zkuste tedy zvednout to Vaše zadní levé kolo-pokud je kolo volné a jde s ním otáčet bez námahy----- pak zatáhněte ruční brzdu...a pak po povolení ruční brzdy zkontrolujte jestli jde volně točit tím kolem..pokud ne tak hledat problém tam... lanko nebo mechanismus ruční brzdy na to Vaše levé zadní kolo-u mne to bylo lanko ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]