Nejste přihlášen/a.
Vážení ,zkoušeli jste někdo tu novinku ,jak sníží spotřebu paliva tím ,že se koupí krabička s magnety,která se dá na palivový přívod (přívodní trubku)? Je to blbost za to dávat koruny nebo to máte někdo vyzkoušené,že to funguje?
FuelMax, Magnufuel, Fusion FuelSaver a bůhví jak ještě se říká téhle kravině, na kterou se chytají důvěřivé kavky. Tahle "novinka"běhá po netu už 20 let a pořád se najde dost dutých hlav, které na to naletí.
@diesel: Souhlas. Jen malá připomínka - před 40 lety neběhala po netu, ten ještě neexistoval. Ale jak správně říkáš, hlavně v motoristických časopisech
@internet: Omyl! To nebyl internet, ale první z jeho nedokonalých předchůdců. Internet jako takový ve víceméně současné podobě vznikl v roce 1993.
JKolego přitlač-už aspoň 40 let a ne jen 20!Jako klik jsem o tom četl ve světě motorůněkdy v polovině sedmdesátých!
satam: jste pozadu - internet už existoval před čtyřiceti léty.Jmenoval se arpanet ( v ČR jinak ) a já jsem už na něm pracoval na tehdejších ČSD,když se předávali zprávy na ústředí.Předtím se to posílalo dálnopisem.Teda posílali se kamkoliv i tyto kravinky a ještě blbější hovadinky.Jen se to muselo přepsat ručně znovu do ,,mašiny,,.Co jsme se nahráli na noční těch her.
Dobrý den,v této souvislosti se mi vybavuje ještě jedna "zázračná" vychytávka,o které se psalo někdy v 70.letech m.s.ve Světě motorů.Byl to váleček velikosti asi tak malého monočlánku ,který se používal na zesílení zapalovací jiskry.Jmenovalo se to tuším Thunder jet.Vzpomínám si ,že to redaktoři SM dokonce prosvěcovali rentgenem aby zjistili,co je uvnitř .Nevzpomenete si někdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.