Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže po výměně zámku kufru FORD S-Max

Od: aloisb® odpovědí: 5 změna:

Musel jsem vyměnit zámek kufru u FORD S-Maxe 2007. Zámek pasuje a kufr se zamyká i odmyká, ale zůstaly tato problémy :

1) stále svítí osvětlení kufru

2) stále je na displeji hláška (messigge), že je kufr otevřený

3) při zamykání pomocí DO nebliknou blinkry 2x jako dříve se starým zámkem

Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S maxe do detailu neznám, měl jsem kdysi ale C max. Jako první bych se soustředil na stav kabelu k zámku - i když, pokud to fičelo před tím, mohlo by i po výměně.

Spíš si myslím, jestli není problém v mikrospínači - buď nedoléhá jak má - a nedojde k jeho sepnutí, nebo je chcíplý mikrospínač.

forum.ford-club.cz/...

hodnocení

1x

nechodí ti mikrospínač který informuje elektroniku vozu o stavu zámku-otevřeno,zavřeno a s toho pramení ty problémy

mikrospínač je součástí zámku budeš muset pokoumat

zámek si dal nový či starší? typuju že asi starší

možná by to šlo popřehazovat z toho starýho zámku jak píšu zkus pokoumat

hodnocení

Zámek jsem dal nový, ale ne originál FORD. Budu se muset podívat, zdali jdou na mikrospínači přehodit kablíky.

ford*
hodnocení

0x
Navštívit autoservis
hodnocení

To je dobrá rada, ale drahá*pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]