Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchází mi Turbou nebo i váha vzduchu?

Od: jarda88 odpovědí: 4 změna:

Zdravim, potreboval bych poradit. Mam octavku 1, 81kw a netusim v cem je problem ( nevyznam se ).

Popis problému: Kdyz je auto v pohybu a chci trosku pridat plyn pri predjizdeni, tak bud auto zacne poskubavat a nebo mi skoci turbo do nouzaku a uz vubec nejede. ( plyn az na podlaze a vubec nic ) Musim zastavit, vypnout motor a opet nastartovat a pak to obcas bezi. Vzdycky se to ale stava, kdyz jedem z rodinou ( 2 dospeli, 2 male deti ) Nechal jsem vymenit kompletne vsechny hadicky co jsou u motoru, protoze byli ztrouchnivele a porad ten problem pretrvava. Nevim si uz rady. Prosim poradte, pokud nekdo vim :( vazim si kazde pomoci.

Dekuji vsem predem za odpovedi.

PS: jsem lajk a nevyznam se!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Zanesené lopatky turbodmychadla.

hodnocení

1x
Takže nečistí se lopatky turba ale regulace turba !
Turbo ven regulaci rozebrat vyčistit podložit 0.1mm podložkama
Dále múže bejt v haji ventil ovládání turba N75
Nebo i váha vzduchu
Chce to někoho kdo umí z Vagem aby diagnostikoval co tomu přesnè je

nikdo*
hodnocení

0x

Souhlasím s Vernon, zanesené lopatky turba.
Může to taky dělat ventil co reguluje podtlak pro nastavení lopatek turba.

jarda88
hodnocení

Lopatky i turbo jsem nechal cistit. Tedy alespon mi to tvrdili, a od toho cisteni je to cim dal tim horsi... uz to vubec nereaguji na znovu nastartovani a i vykon klesl o dost... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]