Nejste přihlášen/a.
Mám na výběr koupšiauta značky Dacia nebo fiat Panda.Logan se dá pořídit nový i za 130tisíc mne přesto více láká Panda nevím jak je to cenou náhr.dílů...Potřebuji auto na krátké trasy do práce .
Ale to jsou rozmněrově odlišná auta Panda je vyloženě nákupní taška do města. Logan se tváří jako rodiné auto ale: autoweb.cz/...
Ještě bych ten výběr přehodnotil.
doplněno 24.01.10 22:07:Pokud to je jen do práce tak raději Pandu ,ale je to kostitřes jako každej mrňous.
Plánujete koupi nového nebo ojetiny? kolik najedete ročně kilometrů? budete ho využívat i na něco jiného než na dojetí do práce? Je například nepříjemné zjistit po třech měsících, že by se např. hodil kombík nebo silnější motor...
Pokud kupujete nové a bojíte se oprav, hledal bych na německém ADACu v dané kategorii vozítko s co největší spolehlivostí. Ale třeba osobně vlastním 8 let Fabii a leje se do ní jen benzín a voda do ostřikovačů. Jiný by ji nechtěl ani zadarmo.
Do Dacie bych nešel, sice solidní podvozek a motor Renault, ale zato příšerné dílenské zpracování, když jsem měl možnost okouknout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.