Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Polskými nárazníky

Od: vitekp odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
rozbil jsem přední nárazník.
Velmi zajímavá je polská náhražka, nemáte s tím někdo zkušenost?
Buď koupit polský nebo na vrakovišti použitý originál trochu opotřebovaný?
Tak i tak jej budu stříkat barvou.
Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že je to hlavně otázka ceny. Některá vrakoviště neví, kolik by si za "originální" použité díly řekla. Já bych se toho polského nebál, jen je třeba zjistit, zda je určený pro lakování. Já jsem dosud s polskými díly neměl potíže a vždybyly podstatně levnější, než originály.

doplněno 28.04.19 11:16:

@jenda2: Je mi líto, ale právě polské výfuky hnijou daleko rychleji, než jakékoli ostatní. S jinými polskými díly jsem dosud neměl žádný problém.

JJ jsou vrakoviště kde starý použitý díl prodali o 5O kč levněji nežli úplně nový díl než ověřená a lety prověřená prodejna autodílů.

Jinak Polské díly? neví proč má někdo neustále snižovat jejich kvalitu- za tu může spíše český .řekupník nežli polák!To jen tak na okraj! T A pro ilustraci viděl jsem dva výfuky na dvouletých autech a můj ,který je samozřejmě polský, a starý respektive na autě je již 8 roků a je méně orezlý než ty dva zánovní ,na dvouletých autech !

hodnocení

2x
Polsko nebo Čína je sice levnější, ale strávíte pak mnohem víc času montáží, protože to prostě pořádně nepasuje.
dejv111*

Souhlas i když to možná neplatí o všech dílech. Mně neseděly díry při montáži polského tažného zařízení od Steinhofu. Musel jsem pilovat díry Ø10 (rozšiřovat) v 8 mm plechu... Docela makačka! :-D Bylo pravda nejlevnější, co jsem sehnal... Montováno na Citroen Xsara break.

petan86*
hodnocení

2x
Jestli budete kupovat novy, doporučuji už se základem pro lakování není o tolik dražší (jestli je to v nabídce). Ušetříte si práci a je předpoklad, že to na tom bude dobře držet.
Kupoval jsem kdysi na Octavii druhovýrobu a seděl perfektně.
Každopádně nový rozbalit a zkontrolovat, už jsem viděl nárazník zkroucený do vrtule vlivem špatného skladování, který skoro nešel ani namontovat natožpak slicovat.

jenda2*
hodnocení

2x

Tady lze pouze konstatovat, že z Polska jsou vyhovující snad jedině výfuky Polmostrow. Jinak vše z Polska je aušus. Plechy, poloosy aj. Hodně věcí stejně vyrábí v Číně a Poláci to jen překupují a dodatkem, že to je německá kvalita. To říká hodně o jejich mentalitě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]