Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekla se mi navigace a hledá signál

Od: ivy5® odpovědí: 9 změna:

prosím pomozte dvě navigace za sebou jeden den jedna další druhá se mi sekli na určitém místě a jak zadám další pořád hledají signál,nikdy dřív se mi to nestalo ,čim to může být? Teď obě hlásí čekám na platný signál GPS a ukazují že vyjíždí z místa posledního dojezdu ,jedna hned druhá před tím vypočítá novou mapu ale jak se udělá poslední hotovo zas je tam co se sekla a hledá signál :(

doplněno 25.04.19 21:41:

ano Tomtom,obě

Sekla se mi navigace a hledá signál

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Máte na přístroji čudlík na reset? Zkuste najít v manuálu... Jestli nepomůže, viděl bych to na přehrátí FW

hodnocení

3x

TomTom že? Zkuste restart.Podržte zapínací tlačítko cca 30sek.Mě to pomohlo

hodnocení

udělala jsem to ,změnilo se mi že už když ji zaponu ukáže správné místo kde ale když zas skusim navigovat někam zas hledá signál a zas hlásí poslední znémé umístění to kde se to před tim seklo :O , nyní jsme ale doma u počítače najde navigace signál i tak nebo musim jet a vyjet

Doma u počítače to opravdu signál nenajde. Zkuste to venku, po resetu by se měla chytnout. A první fix bude pravděpodobně trvat déle.

V bytě opravdu nemusí GPS fungovat.

hodnocení

3x
Zkuste ten reset. Na navigačních družicích se nulovalo počítadlo se synchronizací času, některým navigacím to může způsobit potíže.
hodnocení

jů aha ,já myslela že se zbláznily navigace nebo já že stávkovaly hned dvě :D . Moc děkuji všem , miluju poradte.cz ,nikdy mi to tu nezklame :D

hodnocení

2x

V návodu je pro ten účel popis situace. Buď je nutno špendlíkem resetovat v místě k tomu určeném, nebo pomocí zapínacího tlačítka.

Zkuste taky třeba připojit k PC, podle modelu buď k aplikaci TomTom Home, nebo TomTom My Drive a aktualizujte software.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]