Nejste přihlášen/a.
prosím pomozte dvě navigace za sebou jeden den jedna další druhá se mi sekli na určitém místě a jak zadám další pořád hledají signál,nikdy dřív se mi to nestalo ,čim to může být? Teď obě hlásí čekám na platný signál GPS a ukazují že vyjíždí z místa posledního dojezdu ,jedna hned druhá před tím vypočítá novou mapu ale jak se udělá poslední hotovo zas je tam co se sekla a hledá signál
ano Tomtom,obě
udělala jsem to ,změnilo se mi že už když ji zaponu ukáže správné místo kde ale když zas skusim navigovat někam zas hledá signál a zas hlásí poslední znémé umístění to kde se to před tim seklo :O , nyní jsme ale doma u počítače najde navigace signál i tak nebo musim jet a vyjet
jů aha ,já myslela že se zbláznily navigace nebo já že stávkovaly hned dvě :D . Moc děkuji všem , miluju poradte.cz ,nikdy mi to tu nezklame :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.