Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychotesty na zbrojní průkaz vs řidičák

Od: adamek998 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chci se zeptat jak je to s psychotesty chci si udělat zbrojní průkaz a zajímalo by mě jestli můžu přijít o řidičské oprávnění v případě že psychotesty nezvládnu. Děkuji za rozumné odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tys někde četl o tom, že na ŘP musíš absolvovat psychotesty? Já ne. Takže není důvod aby ti kvůli špatným psychotestům na ZP odbrali ŘO (řidičské oprávnění).

doplněno 24.04.19 13:39:

@Imgify: Nemají. Pouze pokud vykonávají činnost, kterou jim ta skupina ŘO umožňuje. Přesně podle tvého odkazu;)

lmgify

Určité skupiny řidičáků mají povinné pravidelné psychotesty.

lmgify

@satam: jak víš, že ji nevykonává, když se na to ptá ;)

Já to nevím a je mi to jedno. Jisté je, že pro získání jakéhokoli ŘO psychotesty nepotřebuje. To, co tvrdíš ty, je až věc následná.

adamek998
hodnocení

Mám jen SK. B

Nemáš se tedy čeho bát.

hodnocení

0x

Na psychotesty kvůli zbrojnímu průkazu Vás může poslat Váš obvodní lékař(ka) v případě, že je považuje za nutné. Psychotesty k získání ZP nejsou povinné, takže pokud Vás tam neposlal(a) dosud, není důvod k tomu, abyste je absolvoval.

lmgify
hodnocení

0x

Jsou to 2 různá - vyšetření, dvěma různými psychology s rozdílnou specializací mající za účel zjistit vhodnost vyšetřovaného k dvěma různým činnostem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]