Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud by byl výraznější rozdíl v ceně (byla by nižší) a při předání by fungovalo, tak bych si to autíčko koupil. Bylo dobře uskladněno a bylo opečováváno tak, aby se líbilo. Zdravím!
ooplo - jsou lidé, kteří nejezdí autem přes zimu, nějakou degradaci neřeší a auto stojí na ulici (tzv. "sváteční řidiči"). Při případném nákupu si to auto necháte ukázat, vyzkoušet a bude snad i v záruce. Jinak je to Vaše věc (40.000,- Kč není málo).
Já mám už několikátou předváděčku za sebou jakožto služebák - aktuálně P Partner, měl najeto okolo 2500 km, půjčili mi ho, když jsem u nich měl předchozí auto na servisu a tak jsem si ho u šéfa vymručel.
Ono ty auta jsou díky tomu, že slouží jako předváděcí, docela slušně vybavené, přičemž jsou za velice rozumný peníz. Samozřejmé je však vypnout stop/start, vykašlat se na longlife a servisovat auto po 15tkm - olej, všechny filtry, stěrače atd. Sice to pro mě znamená tak 6x ročně do servisu, ale je to za pár hodin hotový a mám vyzkoušené, že to auto pak dá 500.tkm bez potíží a prodá se pak za rozumné peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.