Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem už loni v srpnu fabii a mám jen jedenklíč,kdybych ho ztratil,tak nevím co budu dělat? Nejlépe někde v cizím městě. Dá se někde udělat stejný klíč,?,kolik to asi stojí? Jsem z Jihlavy.
Tady bych rád upozornil případné jiné tazatele, vás se to asi týkat nebude.
Ale ke každému vozidlu jsou při výrobě předány minimálně 2ks klíčů. Častým podvodem různých nepříliš poctivých prodejců je vozidlo prodat s jedním klíčem a báchorkou o tom, že se druhý klíč ztratil.
Druhý klíč mají přitom oni "v kapse". Do několika dnů potom auto zcizí za pomocí právě onoho druhého klíče. Kupujicí v něm často těsně po nákupu přitom zanechá nejen velký techničák, ale i kupní smlouvu...
Často se toto děje u novějších drazších vozidel... pokud takové auto koupíte, nechce v servise druhý klíč odpárovat, ideálně zámky vyměňte úplně... v praxi se s tím zvláště poslední dobou setkávám čímdál častěji.
Já vím,že se to stává,ale já jsem to kupoval přes známěho z autodílny. Říkal jsem jim,jak je to možné,že to má jen jeden klíč?Oni mi tvrdili ,že jim to dal ten člověk-je v techničáku jen s jedním ,klíčem,že ho prý ztratil.No,je to člověl z HB, já z Jihlavy,mám to auto od srpna 2018,tak by mi ho už asi ukradl.kdyby chtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.