Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci poslat auto na vrakáč, ale v nádrži je za 500 benzínu. Chtěl bych to vytáhnout palivovým filtrem ale elektrika je už vybrakovaná, takže se chci napíchnout na dráty až u čerpadla. K mému překvapení, jsou tam ale čtyři. Dva zelený, jeden žlutý a bílý. Které 2 budou +-12? Je to citroen Xsara.
Dík za radu.
Vyhodit cerpadlo a nasat klasicky pres hadici podtlakem a samospadem. To vybere z nadrze mnohem vice benzinu (cca o 5-10L vice, nez pres cerpadlo, ktere nikdy neni uplne u dna).
Já se na X2 s tím nepáral- u sběrny-likvidačního místa jsem nádrž zespudu vrtnu 12mm vrtákem a naftici vypustil do kbelíku,žel jsem se vrtnul nade dnem takže asi 8l tam ještě zůstalo ,ale 15 jsemm vycucnul!
Jinak ty dráty-dva jsou čerpadlo dva asi palivoměr .Jen tak mimo nemáš schéma na xsarinu?Jo je to jaký motor? kouknu se na Haynese a dám sem vědět který!
Nakonec jsem to čerpadlo vyndal. To by si na vrakáči ještě pojezdili. Bylo tam 3/4 nádrže. Sice mi to auto tady stojí půl roku ale do dvoutaktu to bude dobrý když to omastím.
Dík oběma za snahu poradit.
dva dráty jsou čerpadlo, zpravidla ty silnější a dva je plovák... To bys mohl celkem dobře poznat podle průřezu vodičů...
Jo to asi tazatele nenapadlo!Tak jsem napsal za něj.Jinak občas tajkové chyby dělám taky takže se i omlouvám za příkrost na Vás kolego!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.