Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cuká spojka?

Od: borivojz odpovědí: 2 změna:

Zdravím, už delší dobu mě trápí problém s rozjížděním. Při rozjíždění na jedničku auto začne cukat jako kdyby mělo zhasnout, ale nezhasne a rozjede se normálně. Připadá mi, jako by tam bylo něco povoleného. Dělá to asi rok a zdá se, že se to zhoršuje. Auto je benzín, tři roky staré.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tipuju to na problém uživatelský čili jiný by ve stejné situaci problém neměl.
Nechce se mi věřit že to mohou být "ulité" svíčky apod. Ledaže byste s autem jezdit 2-3km sem a tam.
To by potom mělo auto nárok škubat.
Dle mě se akorát pokoušíte hned po startu o rychlý rozjezd a když to "nakrmíte" tak k tomu cuknutí či cukání musí zákonitě dojít, ale jak říkám, to je problém na straně uživatele, tedy Vás.

olinl
hodnocení

0x

Vůz je svým způsobem v záruce-uvádíš tři roky, takže ať to nějaký (auto)mechanik z onoho prodejního místa ohodnotí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]