Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda fabia nejde otvírat el.okno u řidiče

Od: karlosdos* odpovědí: 11 změna:

Nejde mi otevřít ono u řidiče? Co to může být,ani to necvakne? ,druhé okno jde.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám, že máš elektrické ovládání. A když to ani necvakne, pak se nejspíš rozsypal spínač.

doplněno 20.04.19 10:57:

Nevím. Bohužel (nebo chválabohu?) Fábii nemám

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,za odpoved. Je to náročné na výměnu?Musím do opravny?

gum

Pokud jste nezvládl expanzku, tak je zbytečné se ptát. Servis! :)

karlosdos*
hodnocení

expanzka byla v poř.jen málo vody.Ale může to znamenat další závady,pokud bude ubývat.Koupil jsem si starej s..č.Za 30,r.v.2001.Zlatej Fiat.No,už se stalo,teď to neprodám ani za 20.

gum

Mohl bych básnit, co všechno se v práci pokazilo na Fiatu Ducatu 2013. V bazarech nekončí auta po super servisech. Právě naopak. Je to jen o péči. Počítejte, že vynaložíte X peněz do oprav. Pak budete za vodou. Pokud se budete snažit šetřit na dílech, tak těch X oprav zdvojnásobte, protože druhovýroba dílů nic nevydrží. Za 20t prodáte. Stále je to oblíbené auto čechů. Bazary je mají i za 60t a to jsou HTPčka.

Fiat? Zatéká do auta, zničené tlumiče, brzdy napadrť, žhaviče nežhaví a u fiatů nejdou jen tak povolit a měnit jako u jiných aut, stále praská čelní sklo, občas nefunguje okno u spolujezdce a relé dost poddimenzovaná (třeba na relé paliva je použito to mini relé a už měněno). V autě hluk, systém blueME na navigaci nefunguje a není vůbec intuitivní. Prosezené tvrdé sedačky, Nájezd 150 000km. Ne už fiat nikdy. Toť má zkušenost.

hodnocení

0x
Fabii velmi často praskají stahovačky oken. Jen demontáž dveří může při neodborném pokusu být důvodem dalších nákladů. Doporučil bych servis.
doplněno 20.04.19 22:08: U řidiče už tchýni taky přestal spínač fungovat. Výměna v servisu 15minut s kafem. Jen to není v náhradě tuším... Když to chtěl tchýni přítel demontovat, že ten spínač opraví sám, ulomil madlo.
Zkušeně, před lety zase celý tapec.

karlosdos*
hodnocení

Ta stahovačka už mi odešla u pravého okna v únoru.

krtek66
hodnocení

0x

Rozbilo se ti přesně tohle : nahradnidily-skoda.cz/... protože soudruzi v NDR netušili, že se to bude tak kurvit...kdyby to bylo z hliníku tak je to nesmrtelný...bohužel žádnej mechanik se tím nebude párat a pracně to opravovat takže ti vymění celé tohle autovrakovisteskoda.cz/... mě oprava stála předloni asi 700,- ...chytlo mě to na cestě do Jeseníků...super je když pak jedeš v -5° při otevřeným okně

007cz

krtek,,,,tak já si myslím že ,,přesně tohle,, mu neprasklo, pán píše že nejde stahovat, kdyby to byla stahovačka tak mu okno spadne samo. Tam bude problém v elektro, spínač,kabeláž,motorek, musíš měřit a nebo servis.

karlosdos*
hodnocení

Omlouvám se všem co mi odpovídali,dnes už to okno zase jde!? Připadám si jako blbec. Jel jse do garáže a říkám si,než zítra pojedu do opravny ještě to zkusím a ono se to rozběhlo. No,je to staré auto 2001, tak asi s tím už musím počítat. Elektronika je zrádná věc,není nad mechanické otvírání oken co mám u Punta.

Pokud jde sama od sebe, za pár dní zase nepůjde... Sledujte kdy, vlhkost a zima ... Takže elektronika, bohužel z vrakače k ničemu, nová v kuse za 800,-. Zkusím najít návod demontáže dveří-madla. Část se odšroubuje, pak posune... Co ušetříte na servisu to dáte na poštovném.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]