Nejste přihlášen/a.
Nejde mi otevřít ono u řidiče? Co to může být,ani to necvakne? ,druhé okno jde.
expanzka byla v poř.jen málo vody.Ale může to znamenat další závady,pokud bude ubývat.Koupil jsem si starej s..č.Za 30,r.v.2001.Zlatej Fiat.No,už se stalo,teď to neprodám ani za 20.
Mohl bych básnit, co všechno se v práci pokazilo na Fiatu Ducatu 2013. V bazarech nekončí auta po super servisech. Právě naopak. Je to jen o péči. Počítejte, že vynaložíte X peněz do oprav. Pak budete za vodou. Pokud se budete snažit šetřit na dílech, tak těch X oprav zdvojnásobte, protože druhovýroba dílů nic nevydrží. Za 20t prodáte. Stále je to oblíbené auto čechů. Bazary je mají i za 60t a to jsou HTPčka.
Fiat? Zatéká do auta, zničené tlumiče, brzdy napadrť, žhaviče nežhaví a u fiatů nejdou jen tak povolit a měnit jako u jiných aut, stále praská čelní sklo, občas nefunguje okno u spolujezdce a relé dost poddimenzovaná (třeba na relé paliva je použito to mini relé a už měněno). V autě hluk, systém blueME na navigaci nefunguje a není vůbec intuitivní. Prosezené tvrdé sedačky, Nájezd 150 000km. Ne už fiat nikdy. Toť má zkušenost.
Rozbilo se ti přesně tohle : nahradnidily-skoda.cz/... protože soudruzi v NDR netušili, že se to bude tak kurvit...kdyby to bylo z hliníku tak je to nesmrtelný...bohužel žádnej mechanik se tím nebude párat a pracně to opravovat takže ti vymění celé tohle autovrakovisteskoda.cz/... mě oprava stála předloni asi 700,- ...chytlo mě to na cestě do Jeseníků...super je když pak jedeš v -5° při otevřeným okně
Omlouvám se všem co mi odpovídali,dnes už to okno zase jde!? Připadám si jako blbec. Jel jse do garáže a říkám si,než zítra pojedu do opravny ještě to zkusím a ono se to rozběhlo. No,je to staré auto 2001, tak asi s tím už musím počítat. Elektronika je zrádná věc,není nad mechanické otvírání oken co mám u Punta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.