Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné zvuky z rádia

Od: domajzml odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám problém... Včera v mém pracantu (Felicia 1.3 MPI) začalo vydávat divné zvuky rádio, když jde auto do větších otáček... Když je nastartované, rádio normálně běží, ale jak mile výročím motor do větších otáček začne pískat, chrčet a vydávat divné zvuky a to i když je rádio vypnuté, při přeřazovaní nebo volnoběh rádio normálně hraje, nevíte co s tím?
Omlouvám se ale vůbec nevím jak to pořádně vysvětlit, za rady předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gum
hodnocení

0x

Typ a výrobce rádia? Je tam origo svazek rádia v té Feldě a nebo samodomo dodělávka (otevřete pojistky a nahoře u červeného přívodu, musí být osazen zelený konekotr 6 piny)?

Altík nepřebíjí? Změřte napětí na baterce a alternátoru při zvýšených otáčkách.

ladislav66
hodnocení

0x
Mel jsem totez na svem formanu. Vymenil jsem zapalovaci kabely a byl klid;)
vernon
Jenže tohle žádné zapalovací kabely nemá...
Spíš to bude dělat načatá dioda v můstku alternátoru.
ladislav66
Pravda, jedna se o MPI.. Mozna cela lista, nebo ten alternator.. Kazdopadne me to u Formana delaly ty kabely.. a ted mi stejne chrceni radia vyvolavaji i sterace..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]