Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezastavení na červenou

Od: pokuta odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nestihl jsem zastavit na červenou barvu na přechodu

ano vím hrozí za to sankce ale v tu v chvíly to bylo cca ani ne pultr metru spíše to bylo kousek od přechodu kde sem nemohl nestihnout zastavit nakladní vozdilo Byl jsem tu v chvily naloženy plně 9 autami škody kodiaq

Než bych to zabrzdil tak jsem jsem to radši rychle projel než abych to dobrzdil do křizovatky

Jak to bere zakon muže nam přijit pokuta a pak se hájit

nechci se nějak z toho nějak couvat byla to křizovatka trochu z kopce ani tam myslím nebyly kamery

Děkuji za odpověd hezký velikonoce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud vám něco přijde, tak jestli jste v tu chvíli neuhýbal vozidlu s modrými majáky nebo neměl závadu na vozidle, nemáte šanci to ukecat.
A byla tam vůbec kamera, která toto kontroluje? Píšete že asi ne. Tak proč to tak hrotíte?

hodnocení

0x

A v čem chcete poradit? Že jste udělal čuňárnu, za kterou je slušný flast a pár bodů to taky stojí - to asi víte - jestli ne čtěte zde

12bodu.cz/...

hodnocení

0x

Myslím, že tady si najdeš víc kamarádů : 30kmh.cz/...

Forum takových, co si radí, jak svoje prasárničky na silnici nejlíp okecat na ůřadech.

hodnocení

0x
Ono před tou červenou svítila ještě oranžová, viď?
Tohle všechno jsou prostě jen výmluvy, a ještě blbý.

hodnocení

0x

Na všem místě bych případnou pokutu bez řečí zaplatila a děkovala nebi peklu, že to stálo jen peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]