Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčení auta v zahraničí

Od: jenicekprdicek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, před dvěmi měsící jsme si v Izraeli půjčili v autopůjčovně auto na týden. Nějak mi zapomněli strhnout peníze za půjčení (zaplatil jsem jen pojištění) a teď po více jak dvou měsících se mi ozvali.. Co by se dělo v případě, že bych nezaplatil? Není tam nějaká lhůta, která už propadla? Mají nějaké páky jak peníze ze mě vytáhnout nebo je to na mé dobré vůli?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Smysl tehle otazky me nejak unika.

Jako ze kdyz Te tu treba napiseme, ze na Tebe zadne paky nemaji, tak nam budes slepe duverovat a nezaplatis?

Pokud budou chtit, tak samozrejme, ze na Tebe muzou. Normalne uplatni pohledavku vuci Tobe dle ceskeho pravniho radu. Pokud maji navic pobocky i v CR, o to snaze se jim bude vuci Tobe postupovat.

mot
hodnocení

2x
Byl byste zlodej, protoze normalni je za veci a sluzby zaplatit.

asd1
hodnocení

2x

Český vykuk v akci :D Jasně že páky mají, od normálního vymáhání po Mossad. Izrael se s tebou mazat nebude, jestli chceš platit soudní výlohy a exekuci tak dělej mrtvýho brouka...

hodnocení

0x

V případě, že byste nezaplatil by s vámi bylo zacházeno jako s každým jiným dlužníkem.

Jestli existuje nějaká lhůta byste se měl dočíst ve smlouvě. V té by nakonec měly být uvedeny i případné sankce.

hodnocení

0x

Bože,Bože,to si snad z nás děláte srandu,ne?

hodnocení

0x

To je tedy výchova, tohle by mě ve snu nenapadlo, abych se zabýval myšlenkou, že někomu nezaplatím za službu, kterou jsem si objednal. Je úplně jedno, zda doma, nebo v zahraničí. A to bych se klidně vsadil, že tazatel nepatří mezi chuďasy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]