Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, kterou baterii na Ford Mondeo 2012 1,6 diesel 85KW.
Pokud možno, co nejlevnější děkuji.
0x
myslím si, že by tam měla být nějaká cca. 72-75 Ah... - já doporučuji autobaterie.heureka.cz/... - na MAFF mám velmi dobré zkušenosti několika vozů. Tedy nikdy jsem neměl start-stop systém, ale to vy asi taky nemáte... takže doporučuji tuto.
Mrkněte se, jestli tam máte podobnou - protože taky může být problém ve velikosti a upevnění ...
doplněno 17.04.19 18:26:
Možná máte "startování tlačítkem"- to je jiná věc než autoforum.cz/...
Baterie pro onen "nechtěný systém"by měly být lepší, gelovky a ověřené kvality pro daný systém ... minimálně Varta Silver...
Start/Stop systém mám ve voze, moc se v tom neorientuji tak ať nedojde k omylu.Prostě nemám na klíček ale jen na čudlík startování vozu :D
0x
Já po několika bateriích Varta které jsou schodné s Bosch prý stejná výrobní linka akvalita šla dost dolů. Také jsem přemýšlel kterou značkovou baterii koupit, jeden prodejce Varta ano, druhý Varta né, jedině Exide, u jiného Exide nikdy jen Banner. Jsem řekl a dost. Kouknul na recenze /heureka/ a baterie je stejně jen spotřební zboží tak proč zase utrácet. Koupil jsem u cekl-eshop neznačkovou EURO POWER a naprostá spokojenost Vám doporučuji EURO POWER 55 Ah za 1.130 Kč a uvidíte že také budete spokojen...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.