Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, kterou baterii na Ford Mondeo 2012 1,6 diesel 85KW.
Pokud možno, co nejlevnější děkuji.
myslím si, že by tam měla být nějaká cca. 72-75 Ah... - já doporučuji autobaterie.heureka.cz/... - na MAFF mám velmi dobré zkušenosti několika vozů. Tedy nikdy jsem neměl start-stop systém, ale to vy asi taky nemáte... takže doporučuji tuto.
Mrkněte se, jestli tam máte podobnou - protože taky může být problém ve velikosti a upevnění ...
Možná máte "startování tlačítkem"- to je jiná věc než autoforum.cz/...
Baterie pro onen "nechtěný systém"by měly být lepší, gelovky a ověřené kvality pro daný systém ... minimálně Varta Silver...
Start/Stop systém mám ve voze, moc se v tom neorientuji tak ať nedojde k omylu.Prostě nemám na klíček ale jen na čudlík startování vozu :D
Já po několika bateriích Varta které jsou schodné s Bosch prý stejná výrobní linka akvalita šla dost dolů. Také jsem přemýšlel kterou značkovou baterii koupit, jeden prodejce Varta ano, druhý Varta né, jedině Exide, u jiného Exide nikdy jen Banner. Jsem řekl a dost. Kouknul na recenze /heureka/ a baterie je stejně jen spotřební zboží tak proč zase utrácet. Koupil jsem u cekl-eshop neznačkovou EURO POWER a naprostá spokojenost Vám doporučuji EURO POWER 55 Ah za 1.130 Kč a uvidíte že také budete spokojen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.