Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se učině zbavit vody a zamlžení?

Od: iku* odpovědí: 26 změna:

Ahoj mám passata ,a každý den řeším probém s vodou a zamlžením ,na zadním okně a bočních ,a na předním skle není problém. Jak dříve jsem psal auto bylo utopené bylo tam cca 5 cm na podlaze prý to bylo vysušeno.

doplněno 23.01.10 18:18:

učinně

doplněno 23.01.10 18:21:

sakra účinně já mám anglickou klávesnici ,a to se špatně hledá (ěščřžýáíé)

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Pokud bylo auto "utopené" a zamlžuje se nadměrně než je obvyklé tak jednoduše bylo vysušeno špatně.

iku*
23.01.10 17:04
hodnocení

viz foto

Jak se učině zbavit vody a zamlžení?
ar*

Asi se mně zamlžil monitor páč foto nevidím.

doplněno 23.01.10 17:09:

Jo už tam je. Pokud vás v autě jezdí víc a máte na topení zapnutej vnitřní okruh tak to tak odpovídá. Takže mrknout na to topení od kad bere vzduch a kdyžtak nechat ještě vysušit

iku*
hodnocení

Tak to vypadá po ránu než vlezu do auta.

iku*
23.01.10 17:09
hodnocení

foto

Jak se učině zbavit vody a zamlžení? #2
iku*
hodnocení

f

doplněno 23.01.10 17:16:

sorry dal jsem to 2x

doplněno 23.01.10 18:12:

Volant na pravo .

Jak se učině zbavit vody a zamlžení? #3

kiaransalee*
hodnocení

0x

zkuste následující:

- nech auto vyschnout, pokud tam máš na kobercích vlhko

- umej okna zevnitř jarem, nebo nějakým přípravkem proti mlžení

- vyměň pilový filtr

- zkontroluj funkci vzduchových klapek, jestli je dostatečný přívod venkovního vzduchu a nejede to jenom na cirkulaci
- zkontroluj odvodňující kanálky (jestli passat má), jestli nejsou ucpané

- může zatékat i kolem špatného těsnění kufru, nebo kolem zadních světel, jestli byly měněné, třeba po bouračce

to mám rady od manžela :) já takový odborník nejsem, tak snad se vyzná...

iku*
hodnocení

Děkuji, kufr je suchý ,střešní okapky jsem také čistil.

hodnocení

0x

v tomhle počasí dnešních dnů . . . . težký úkol. Všecko bych z auta vyndal . . . koberce, sedačky, opěrky hlavy, zanesl bych to do bytu a nechal vyschnout několik dní (v bytě máme poměrně dosti sucho). Voda se z auta odpaří časem, nejlepší je ale řádné teplo, a to teď jen tak nebude, smůla. Jakmile se v autě zatopí (zahřeje) všude je vlhko viďte, to je určitě tím komplet navlhlým vnitřkem.

iku*
hodnocení

Tak tady v Anglii pohoda+5 stupnů nad nulou a koberce jsem dnes kupoval nový . A děkuji za reakce vše vyskouším.

1jara*

Voda bude i ve dveřích, mněla by vytéct ale mrzne.

ar*

Jardo pokuď maj v UK +5 tak myslím ,že nezmrzne. To pokuď se bavíme o stupních celsia pokud bude +5 Fahrenheita tak už je všechno jedno to zmrzne úúúúúúúplně všechno.

doplněno 23.01.10 20:33:

Myslel jsem samozřejmně KELVINA u toho Fahrenheita by to nabylo tak hrozné

jd*
hodnocení

0x

Když nemrzne tak bych zkusil Ceresit - funguje magicky :)

iku*
hodnocení

Co je ceresilt?

doplněno 23.01.10 21:03: Ceresit
iku*
hodnocení

Myslíte ,že v létě přejdou problémy se zamlžením? A s vodou? i ,kdyz tady v Anglii v létě max teplota (tady na severu) + 22 bylo maximum lonské léto.

1jara*

Pokud to nevysušíš tak se to bude rosit v létě ještě víc. Voda se bude odpařovat, bude to skoro jako v sauně. Podívej se na ten pylový filtr určitě bude vlhkej, pokud ano tak to nech delší dobu bez filtru, ať se ten prostor vysuší. Už jsem slyšel že z dutiny kde je nasáván vzduch do topení, tekla voda spolujezdci na nohu. Po vyndání mokrého filtru tam měl vodu, listím se ucpali odtokové kanálky a mněl to tam jako v bazénu. Pošlu ti návod, je to na Octavii ale podobné s Passatem.

doplněno 24.01.10 11:28:

Prachový filtr šk/...

iku*
hodnocení

Dík za rady pilový filtr je i prachový? Protože v servise mi měnily v prosinci prachový filtr v pravo u motoru . a posílám další foto .

Jak se učině zbavit vody a zamlžení? #4
iku*
hodnocení

Může tam téct i odtud? déšt. a jak to zacelit?

Jak se učině zbavit vody a zamlžení? #5
1jara*

V servise ti měnili zdřejmě sací filtr, ale ten pylový (prachový) je zevnitř dole,pod palubní deskou nad levou nohou spolujezdce.

iku*
hodnocení

Ano pylový filtr byl měněn.Oni říkaly ,že mění prachový ,ale je to to samé. Přesně tam jak píšete u spolujezdce tekla voda pod palubovkou na (levo) na podlahu a mechanik jako 1 měnil ten filtr.

1jara*

Skontroluj zda je suchý.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

někteří dovozci aut v ČR utopená a ohořelá auta čistí zevnitř tak, že demontují sedačky, které důkladně vyperou, demontují koberečky včetně čalounění dveří, střechy atd..., tak že je vidět kov karoserie, auto umyjí čistícím prostředkem, vystříkají WAP-kou, vytřou jelenicí a následně suší celé auto v kabince s proudícím horkým vzduchem, stojí to nekolik tisíc, ale auto voní jako nové, nic se nezamlžuje, nikdo nepozná že je po kuřákovi, nebo že po bouračce hořel interiér, při požáru se totiž kouř dostane až pod čalounění a páchne top pak léta...pak ta auta lidé kupují jako mírně ojetá nebouraná, auta jsou přitom jen navoněná, vyčištěná, opravená...Využijte jejich služeb, za pátr tisíc budete mít auto suché a voňavoučké...

iku*
hodnocení

No jo ,když tady v Anglii mně ,když to řeknu slušně ojebou.

nespokojenyurednik

Tvůj problém, že se necháš

iku*
hodnocení

Tak po výměně koberečků a po důkladném vymytí oken vnitřku (saponátem na dlaždice) je stav slušný děkuji za rady a viz foto

Jak se učině zbavit vody a zamlžení? #6
iku*
26.01.10 12:23
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]