Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náprava ,výměna silentbloku polo 6n2

Od: jonn odpovědí: 13 změna:

Zdravím,mám problém na polu 6n2 rok 2000,1.4 44kw,potřebuji vyměnit silent na zadní nápravě a když jsem sundal starý silentblok,tak je uplně jiný než ten co jsem objednal,číslo máj oba stejné ,jak starý tak nový 6n0 501 541e,ale je tam uplně jiné uložení,tak si myslím jestli tam není nejaká fejková naprava,nebo kde sehnat ten starý silentblok,zkusím níže foto.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumi
hodnocení

2x

Jonne, vždyť máte ten správný. Ten starý Vám stále zůstal v nápravnici. U toho starého se Vám krásně natrjla guma od obroučky. Ta obroučka je stále nalysovaná v nápravnici.

Vemte si pilník a strčte ho do díry po silentu a napilujte drážku.

Vznikne z obroučky Cčko a to se snaze smrskne a vyhodíte ten zbytek z nápravnice ven.

jonn
hodnocení

super ,mě se právě vytrhla jen guma a nevěděl jsem dál ,takže díky

jonn
16.04.19 19:26
hodnocení

Náprava ,výměna silentbloku polo 6n2
Náprava ,výměna silentbloku polo 6n2 #2
Náprava ,výměna silentbloku polo 6n2 #3

já bych řek že máš venku jen tu střední část silentu a že ten venkovní obal je stále uvnitř nápravy a budeš ho muset ještě vysekat ven

poté bych tam v klidu dal ten novej

než ho tam dáš tak očistit to oko v nápravě natřít mazivem a na silentu si na brusce udělej pořádnej náběh

poté závitová tyč velké podložky nebo já používám i stará ložiska různých průměrů a de to tam jak po másle

jonn
hodnocení

No zkoušel jsem to odsekat,pak jsem se posra. :-D strachy a šel jsem se radší radit sem,tak děkuji zitra si dám odsekávanou ,jako to tam drži jak prase ,jinak podložky (tak jsem to taky vytáhl :-D děkuji
gum

Lepší je naříznutí. Ta obruč se propadne dovnitř a sekáčkem se jen opatrně odrazí od stěn a je venku.

Jen sekat nemusí dopadnout dobře. Posekaná nápravnice nevypadá dobře a zrezne tam.

jonn
hodnocení

jojo jasný,co osekám natřu :-D jen dotaz,koukal jsem na videa a ten silent tak každý dáva zevnitř ,a tento je z venčí nasunut ,tak jen otazka,odkud :-D

gum

Ja bych ho dal tak, aby čuměl vždy na vnějších stranách. Spousta aut to tak má.

jonn
hodnocení

Ok ,děkuji Vám za parádní rady ,zitra se na vrhnu a díky

asd1
hodnocení

0x

Tohle vypadá podobně pouor oem číslo je jiný, D na konci.. autodoc.cz/...

jonn
hodnocení

jojo na fotce je D jinak mám už E

gum
hodnocení

0x

Etka načetla silent D

6N0501541D

jonn
hodnocení

D je právě krátke má jen 58 mm a E má 80mm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]