Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci si nechat vyměnit čelní sklo na pojistku s doplatkem a jedna firma mi nabízí vyhřívané okno ACG (aktuálně mám nevyhřívané) s tím, že udávají cenu okolo 9-10 tisíc, ale ostatní servisy mi za originál, dávají cenu okolo 11-14 tisíc.
Dočetl jsem se, že ACG je česká firma, která vyrábí skla pro mnoho automobilek i do prvovýroby.
Ale ta cena se mi zdá podezřelá.
Máte někdo zkušenost s touto značkou autoskel? Není ta cena podezřelé nízka, když většina firem mi nabízí za 7000 nevyhřívané a za 11-14 vyhřívané originál a ACG by vyhřívané vycházelo na cca 9-10tisíc?
O podezřelosti nechci psát, ale prosím informaci, případně až budete mít hotovo.
Pokud mám fiestu bez vyhřívání z výroby, sklo za 1500,-, jak mi tam dokáží namontovat vyhřívané sklo? To napojí na elektrický obvod a přidají tlačítko na palubovku?
Možná to ve vašem voze jde - netuším značku ani konkrétní typ...
Já mám ford focus mk2 kombi. Tam je příprava již hotová u mé výbavy, takže jenom relé, tlačítko a sklo se napojí na konektor, který tam je vyveden.
Každopádně ta firma co mi to nabízí je již v našem městě 17let a nikdy jsem neslyšel, že by ji někdo nějak pomlouval, ale zase ani nikoho, kdo by si u ní nechal sklo vyměnit, ale vzhledem k tomu, že se jedná o Ostravu tak by špatná firma dle mého už dávno zkrachovala, protože těch firem tady je hromada.
Jmlc: ano, Fordi mají přípravu = dáš vyhřívaný sklo, připojíš konektor a dáš tlačítko na palubku...
Cena je normální, na FF MK1 stojí vyhřívaný 6k + práce (měnil jsem 2 roky zpátky) AGC je srovnatelný s prvovýrobou.
Jj, ve Fordu tě s cenou pobaví Nebo spíš nas...
Dával jsem Pilkington a je OK; AGC co vim tak je na tom podobně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.