Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, potřeboval bych dvě rady ohledně mého auta Alfy Romeo 147.
Přezul jsem na letní. A když jedu po dálnci těch 115km/hod nebo nabírám rychlost když vyjíždím z města, tak přes volant a na sedačce přes stehna cítím silnici. Nechci psát že mi vibruje auto, ale když držím ruce na volantu tak takový jemňounky vibrace cítím i po nově položeným asfaltu na naší D1. Dělalo mi to i minulý rok. Ale moc jsem tomu nevěnoval pozornost. Nicméně zimáky to nedělaly, takže teď mě to štve.
Letní kola byla vyvážená minulý rok a najel jsem na nich tak 3000Km, což není moc aby tam byla zásadní změna myslím, ale dám je v týdnu převážit. Dál mě napadlo že by to mohly být špatný gumy - continentálky co jsem kupoval už zajetý z roku 2013, nebo nakopnutý disky ale ty by asi dělaly větší bordel. Můj bratr před 2 roky když mi to auto parkoval tak najel na hranu chodníku a tu pneu tím zmáčkl. Ale nepraskla ani to to neodnesl ráfek, byly po tom ty kola vyvažovaný a nebyl problém. Ale je možný že třeba pláště jsou špatný a vzhledem k tomu že to má Alfa hodně tvrdej sportovní podvozek tak jsem to schopen přes něj cítit. Přehodit kola ze předku na zadek. Ale na zadku mám Dunlopy z roku 2010 co se statečně drží a kupoval jsem je nový i s tím autem. Taky by to mohly být kotouče, protože když se rekonstruovala D1 tak jsem hooodně brzdil na připojováku abych frajerovy co se to tam rozhodl zapíchnout neskončil v kufru.
Druhý dotaz, doplňující technický. Příjde mi že manuální klimatizace ve 147 nechladí tolik jako automatická ve 159. Mám obě auta a možnost porovnat. Pointa - je normální že když používám klimu tak mi mizí rychleji chladící kapalina v nádržce než když třeba přes podzim/zimu kdy prostě jen topím topením.
To vrnení bude gumou, tipuju že bloky jsou ojeté do "zubů" a pak to takhle vrní.. Můžeš přehodit přední - zadní a když to na volantu neucítíš tak to je 100% kolama. Brzdy těžko, kopající kotouč se projevuje jinak. Pokud klima blbě chladí ntak bude málo chladiva. A pokud ubývá chladící kapalina, tak se zaměř na výměním (výparník) klimošky (necítíš z ventilace nasládlý smrad?) obecně princip: vlasová trhlinka ve výparníku se ochlazením otevře a pouští chladicí kapalinu do ventilace..
Minulý týden jsem na svém autě právě ty lehké vibrace odstranil. Dočetl jsem se totiž na netu, že to může dělat i nedbalá montáž předních brzd (kotouče a desky). Nedbalá v tom smyslu, že nebyly dostatečně očištěny všechny dosedací plochy a někde mohl zůstat rez a špína. A protože jsem věděl, že to byl můj případ, dal jsem si při výměně předních brzd záležet. Vše očištěno a nanesena pasta na brzdy va spreji a ejhle! Vibrace zmizely a je pokoj.
To je jen jeden z příkladů, kterým bych snad ani nevěřil, kdyby se mi to samotnému nestalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.