Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám si koupit VW Passat B6 2.0 TDI, R-line?

Od: andrwx odpovědí: 8 změna:
Chtěl bych se zeptat, jaký mate názor na VW Passat B6 2.0 TDI, zaujala mě tato nabídka (viz. Foto) a nevím zda do toho jít. Byl bych rad za vaše rady a zkušenosti.
Mám si koupit VW Passat B6 2.0 TDI, R-line?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gum
hodnocení

0x

Určitě bych ho nechtěl k vůli motoru. Užíval longlife oleje a měl problém s vstřikovači co ničili FAP (16V). Není vyjímkou problém s vačkama.

Dvoulitr raději ne (za mě).

laterp.net/...

hodnocení

0x

Máte na něj peníze? Máte na servis? Pak směle do něj ;)

doplněno 14.04.19 21:11:

Na tachometru to má skoro 200tis. Pokud se ten majitel o vůz staral a pravidelně servisoval - což je doloženo fakturami z autorizovaného servisu, kde servis ověříte a budete na něj mít i záruku... Můžete počítat s menšími investicemi.

Kamarád měl smůlu - koupil "výhodně", jen za 150tis, protože to měl někdo na úvěr a ten pak nesplácel. Kamarád si oběhal úřady a vůz v ceně 250tis si tak na sebe přepsal legálně. Pak začaly zastávky v servisech - řídící jednotka, dvakrát xenon, opakované chyby elektroniky. Investoval do toho bez mála 70tis za půl roku. Jak přestaly kontrolky bláznivě svítit, prodával za 230tis... jenže nějakému turkovi do Prahy. No a ten se ozval za pár dní - chyba v elektronice, sleva 20tis. Pak prý zase chyba motoru-řídící jednotky, další sleva 30tis a dodatek ke kupní smlouvě.

No najednou ten výhodný kup nebyl vůbec výhodný. Zvláště, když se bojíte o život.

hodnocení

0x
Osobně bych se tomu motoru vyhnul velkým obloukem neb je to opice která bude potřebovat spoustu banánú

andrwx
hodnocení

Já jsem právě četl, ze auto prošlo více změnami, hlavně od roku 2008.
Mám si koupit VW Passat B6 2.0 TDI, R-line? #2

andrwx
hodnocení

0x

Ještě jsem se chtěl zeptat, zda nemáte představu, kolik by tak mohla stát výměna rozvodů? Originální díl stojí cca 3-4k, ale nemám představu na kolik vyjde práce. Díky :)

To samý...ale na to auto rozvody za ty peníze budou šunt... Proč chcete auto, když nemáte na jeho servis?
asd1

Proč by rozvody za 3k měly být šunt? Auto proč ne, ale počítej že na tohle musíš mít v záloze minimálně 50k "na banány" a nutnost je pořádně si proklepnout jestli stav odpovídá popisu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]