Nejste přihlášen/a.
Sháním čidlo pro snímání teploty vody, které má metrický závit, a rozsah hodnot od cca 50C do 115C cca. Důležité je, aby mělo metrický závit. hledám už dlouho a zatím jsem nenarazil na žádné čidlo, které splňuje tyto kritéria.Dokážete poradit, jaké čidlo (ideálně dobře dostupné), by se dalo sehnat? Jde o čidlo chladiče, který si dělám sám. Nechci mít čidlo a hadicích ani nic podobného. proto sháním čidlo s metrickým závitem. Většina čidel však má buď malý rozsah hodnot (Do 100C) a nebo emá metrický závit.. dokonce jsem viděl i čidla s konusovým závitem a to právě nehledám. Za každou radu budu nesmírně vděčný
Není zač . Tělesou konektoru je TE connectivity a piny Junior Power Timmer.
Jde tam napojit i neizolované krimpovací fastony velikosti 2,8mm ty nejmenší.
Nebo si na vrakáči uřízněte konekotr s drátky ze svazku z nějaké Felicie BMM. Čidlo má zezadu sání před tělesem topení nad svody výfuku. Možná by pasoval i konektor s magnetického ventilu u aktivního uhlí z kterékoliv Feldy (krom 1.9D).
Závit M12 x 1,5?
čidlo teploty na monotronic FAV,FEL
snímač NTC termistor
nebo snad PTC termistor z PSA?
M14
Tohle je přesně to řešení, který mě čeká, když neporadí někdo konkrétní čidlo.. šlo mi právě o to, abych při případné výměně nemusel bastlit závit. už hledám asi 3. den a zatím jsem žádný čidlo nenašel. Nicméně další problém je ten, že některé čidla mají i kónický závit další mají zase whitworthův závit atp. potřebuju obyč čidlo s metrickým závitem a rozsahem teplot do 115C. konektor si dobastlím - to už problém není,ale ten závit bastlit nechci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.