Všechny zdravím. Mohl by mi to někdo vysvětlit, abch to pochopil? Mám 16 let Fabii, předtím jsem jezdil občas půjčenou Škodou 105 vyrobenou v roku 1985 a přesto netuším, o čem je řeč.Její zrychlení je sice impozantní, řízení si ale nemáte šanci užít, protože vlastně ani moc neřídíte. Volantem tak nějak točíte a v zatáčce marně hledáte cokoliv, čeho byste se mohli chytit. Vůbec jsem netušil, jestli jsem do oblouku najel rychle, nebo pomaluZdroj : auto.cz/... doplněno 12.04.19 23:10: Kdyz jedu autem, cím třeba že se naklání, že ujíždí zadek, ale s tímto zkušenost nemám, třeba je pro to potřeba cit a já ho nemám. I to je možné.
Autor to myslel tak, že Tesla má nekomunikativní řízení a jízdní vlastnosti. Prostě jedete, ale z (ne)předávané zpětné vazby volantem a ostatními díly auta nemáte představu o tom, co se děje s koly a pod koly. Navíc má zřejmě i nekvalitní boční vedení sedaček, když se v zatáčce "není čeho chytit".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.