Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit uložení přední nápravy Audi A3 8L

Od: dominik® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chystám se měnit přední ramena kvůli špatným čepům a silentblokům na mé Audi A3 8L 1.9 TDI 74kw.
Na STK mi řekli, že je potřeba vyměnit i uložení přední nápravy, je úplně vymačkané a staré.
Nemáte prosím někdo zkušenosti jak to vyměnit? Na netu jsem našel montáž spíše uložení zadní nápravy a doufám,že se nemusí celá přední nápravnice sundavat.
Je to možné provést v domácích podmínkách a nebo je potřeba servis?
Předpokládám,že uložení jsou v nápravnice nalisovaná, takže bude potřeba nějaký stahovák?
Děkuji moc.
P.S. přidávám foto.

Jak vyměnit uložení přední nápravy Audi A3 8L
Jak vyměnit uložení přední nápravy Audi A3 8L #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Radši servis, tam maji zvedák, rázový utahovák, atd. doma se to dělá naprd, je to zarezlé, dokoce jsou tam i ocelové šrouby navrtěný v hliníkový slitině - to vpodstatě normálně povolit ani nejde.

hodnocení

Děkuji za odpověď. Asi to radši nechám na servis i když rázový utahovák mám taky, ale tam mají samozřejmě lepší vybavení.
Spíš mi jde o to jestli se to dá vyměnit na autě a nebo se to musí celé sundat.
007cz

sundat, nalisovat pod lisem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]