Dobrý den, chystám se měnit přední ramena kvůli špatným čepům a silentblokům na mé Audi A3 8L 1.9 TDI 74kw. Na STK mi řekli, že je potřeba vyměnit i uložení přední nápravy, je úplně vymačkané a staré. Nemáte prosím někdo zkušenosti jak to vyměnit? Na netu jsem našel montáž spíše uložení zadní nápravy a doufám,že se nemusí celá přední nápravnice sundavat. Je to možné provést v domácích podmínkách a nebo je potřeba servis? Předpokládám,že uložení jsou v nápravnice nalisovaná, takže bude potřeba nějaký stahovák? Děkuji moc. P.S. přidávám foto.
Radši servis, tam maji zvedák, rázový utahovák, atd. doma se to dělá naprd, je to zarezlé, dokoce jsou tam i ocelové šrouby navrtěný v hliníkový slitině - to vpodstatě normálně povolit ani nejde.
Děkuji za odpověď. Asi to radši nechám na servis i když rázový utahovák mám taky, ale tam mají samozřejmě lepší vybavení. Spíš mi jde o to jestli se to dá vyměnit na autě a nebo se to musí celé sundat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.