Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Vážení, mnohem zkušenější kolegové,
rozhodl jsem se u své Škody Fabia II 1,2TSI, 77kW vyměnit radio Škoda SWING za čínské rádio s androidem. Odkaz uvedený níže.
Je možné, nějakým způsobem, propojit původní parkovací senzory s čínským rádiem tak, aby mi to alespoň pípalo? Diagram, který ukazuje, jaký senzor se blíží překážce, oželím.
Děkuji za reakce.
Doporučím projít fóra a diskuze milovníků čipnutých ochcávek f dízlu co táhnou vocpoda a tam si najít diskuzi ohledně spokojenosti s čína autorádiem s droidem uvnitř, tohle určitě už někdo řešil a jsem si jistý že tam najdete i různé cenové rozpětí i kvalitu a případnou diskuzi/řešení nad různou ne/kompatibilitou různých částí vozu.A jak již psali jiní, na prodejce bych nespoléhal...prostě prohledat český internet a využít už ne příliš starou zkušenost někoho jiného.
Evidentně té problematice příliš nerozumíte a o to spíš doporučím využít rady a postupy druhých kteří se pro případného zajíce v pytli již obětovali
Podle popisu je univerzální, ale na značky aut NISSAN,HYUNDAI,LAND ROVER,RENAULT,TOYOTA,KIA,VOLVO a ostaní. Je univerzální že sedí na všechny typy aut od tady těch značek, ale není psáno že je na auto od ŠKODA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.