Dobrý den, mám opel astru, kde mám vzadu kotoučové brzdy, jedno kolo nebrzdí při ručce. Zjistil jsem, že lanko ručky je vpořádku, ale nevrací se ten mechanismus. Když jsem posunul mechanismus šroubovákem tak jak má být a zatáhnul jsem ručkou, mechanismus se zastavil tak jak je na obrázku a nevrátil se zpátky. Však v tomto stavu by měla ručka brzdit, ale bebrzdí. Co je špatně? Podotýkám, že asi před půl rokem jsem měnil zadní desky i kotouče a mechanismus jsem měl odšroubovaný, mohl jsem ho dát třeba nějak špatně? Čím to celé nakonzervocat aby to ceké tak nekorodovalo? Děkuji
Pokud má auto nějaký ten kilometr za sebou, jako že má, tak to vidím na korozi uvnitř brzdiče. Budeš muset demontovat brzdič z vozidla a poté ho celý rozebrat a zjistit, kde je problém.
Je to rozbitý, montáží to pravděpodobně způsobeno nebylo. Já jsem stejný problém řešil až před technickou a to výměnou celého třmenu, protože než to rozebírat a zjišťovat jak se to vůbec dělá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.