Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji, ted když je ta zima tak jsem přemýšlel, že bych hodit leťáky do pucu. ALU kola jsou klasicky poškrábané (nic velkého odštípané jsou minimálně... skoro vůbec, ale nějaký škrábanec se tam najde. Chci se zeptat, na kolik mě vyjdou všechny 4 kola když si je nechám opískovat a dodělat nějaké nedostatky... popřípadě kam to mám odvést? Díky moc a mějte se...
Alu kola jen opískovat v žádném případě je nedávejte někam do brokovačky. Fy,které zabývyjí píkováním je mnoho záleží z jakého ste regionu. Nastříkat je lze barvou na auta ,tím ale nemyslím nějaké nitro, nitrokombinace a podobné náhražky. Po opískování doporučuji disky nechat překontolovat na házivost atd. Cena je samo závislá na dohodě každá Fy si ůčtuje jinou cenu a to až několika násobně.
zdravím,reaguji,jelikož jsem taktéž rěšil vzhled ALU(loni)-bohužel s koly je to obdobné jako s lakem auta,tzn.plnič,základ,barva a lak...Takže buď to celé zbrousit až na plnič(podle hloubky škrábanců a poškozeních od kamínků-dosáhnout hladkého povrchu) a ve vrstvách plniče barvy a laku postupně pistolí přestříkat(což bude něco stát a hlavně dříve či později se to začne,díky mechanickému poškození od kamínků ap.,zase loupat,odprýskávat),anebo to stáhnout úplně až na kov("barvožroutem"za cca.170,-)pak se už nemá co "odprýskávat",nakoupit sadu smirglů(od 240 po 1600)zbrousit a vyleštit do "zrcadla"(návod+fota např.na autotuningmagazin.sk)-je to sice pracné(docela pakárna),ale finančně nenáročné a výsledek je super...Kromě soli to drží vzhled,běžnou údržbou, a ten pocit z vlastnoruční práce...Odjezdil jsem s tím celou sezonu a pohoda- hlavně to nemá každej-strojní leštění stojí od 9000,-za sadu 4kol,a ručně to není za den hotový,ale stojí to za to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.