Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes se mi ukázal takový nehezký problém, při jízdě z ničeho nic "vypadlo" turbo a auto absolutně netáhlo jak mělo ,sotva jsem jel 100-110, pedál UPLNĚ na podlaze a můžu dělat co chci a nic prostě..po vypnutí motoru a nastartování se znovu turbo chytlo ale ani potom to moc dlouho nevydrželo..má to takové nárazové výpadky..pár dní zpět se mi stalo že třeba když jsem rozjížděl 2 tak před řazením na 3 to turbo jen "vypadlo" na půl sekundy jak kdybych se rozjížděl a najednou dal nohu z plynu.něco na styl prokluzování kol na sněhu Někdo nějakou konkrétní radu čím by to mohlo být pokuď nebude potřeba přímo repas? díky.
Auto - octa 2 103kw bez filtru
Pravděpodobně klasická závada vozidel s turbem - malá pohyblivost variabilních lopatek... Osvedčený je v podstatě repas aby to k něčemu bylo... Ale prvně zkus načíst na diagnostice, předpokládám, že když závada není trvalá, tak není "vyskočená" , či prasklá hadice přeplňování, občas se také stane že blbne ventil N70... Ale nejčastěji je to na repas...
Kdo opravuje auta, zejména koncernová, tak toto je nejčastější problém okolo turba...
Já pořád doufám že to nebude na repas..jinde mi taky někdo napsal že jsou zas**** lopatky..ale že bych to auto neprotahoval se říct na druhou stranu taky nedá právě..na kolik by mě vyšla taková sranda +-? asi lepší v autorizáku než klasika servis
To se dělá zpravidla tak, že se turbo vymontuje a nechá se zrepasovat ve firmě co repasuje turba a pak se zase namontuje nazpátek... Cena je od toho, co se s tím dělá... Tady v okolí Brna se to třeba vozí zpravidla do Velké Bíteše...
To že to proženeš je dobré, ale zub času si vezme své, asi to není nové a turbo je díl podléhající opotřebení... Prostě pokud to není mimořádná závada, tak to má své motohodiny v kombinaci s režimem spalování...
Uvidím co mi řeknou v autorizáku zítra a hlavně za jak dlouho mi to vezmou a na jak dlouho to bude ta práce na tom..auto má už 256tis najeto tak možná že ten repas by byla nejlepší možnost aby se neudělalo jen něco a neukázalo se pak na tom něco jiného zas
Nedávno jsem v tom ,,autorizáku,, jedno turbo za flašku čistil...byla to fuška,,,ale jinak se turba na repas běžně posílají, je to jen o domluvě.
Jseš si 100% jistý, že je to turbo? Ono by to mohlo být klidně i palivové čerpadlo, když není nafta tak to taky totiž nejede a příznaky jsou ze začátku podobné. A zrovna u autorizáku bych si nebyl jist zda jsou schopní to od sebe rozeznat
Nejsem jen si to myslím..já jsem v tomhle taky celkem laik ..něco konkrétního co by mohlo ukazovat na čerpadlo?
Pokud se při výpadku výkonu změní zvuk tak spíše turbo pokud je zvuk pořád stejný tak spíše to čerpadlo. Nejlepší by byla diagnostika a jet to projet bud bude špatný tlak vzduchu a nebo paliva.
Tak hele projel jsem to za městem nějakých 20km tam 20 zpět na dálnici,rychlost 150-180 a musím zaklepat zatím v pohodě i v tom městě..ale i tak ráno zajedu do autorizáku a ať to tam radši vezmou..nebo myslíš že klasika servis bude lepší možnost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.