Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem si koupila ojetý vůz Škoda Fabia z roku 2001. Má centrální zamykání, ale samostatný ovladač na něj mi nefunguje tzn. musím si odemykat klíčem. Je možné si nechat onen starý obyčejný klíč vyměnit za takový ten vystřelovací, co má tlačítka na sobě?
DOPLNĚNÍ: Onen ovladač jsem rozebrala. Abych se podívala na baterku, no co z něj vypadlo, mě mírně šokovalo.
Zkuste nejprve v ovladači vyměnit baterku (správněji tedy akumulátor), bude tam nějaká tzv. knoflíková.
No víte, to je trochu těžké. Mám to jako klíč a potom ten ovladač, který přinejmenším vypadá jako z hračkářství. Plast jako na autíčko na setrvačnost. Navíc je spojený zdrhovadlem, (Asi aby se nerozpad. :D )
Předpokládám, že když není klíč originální, tak tam dálkáč nemusí vůbec být namontovaný, tak bych to spíš směřoval na výměnu baterie. Zpravidla kód drží i při vadné baterii. Když ne, tak bych sehnal někoho zdatnějšího a pokud tedy není dálkáč vadný, ale jenom nespárovaný, tak bych se snažil najít přijímač a na netu je zpravidla návod jak i dodělávaný alarm spárovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.