Zdravím, měl jsem prasklinu v servo hadici, tak jsem ji nechal opravit/vyměnit ve specializované prodejně za 1600. Dělal jsem na autě víc věcí tak jsem nepřemýšlel, nalil kapalinu do nádobky, startnul a celá zmizela, tak jsem ji nalil znova doplna, startnul a skoro celá zmizela, tak jsem ji dolil doplna, pak jsem tocil volantem tak uz jen klesla. nechal jsem ji na max, ale od té doby to při otáčení kvílí. Zkoušel jsem s otevřenou nádobkou točit hodněkrát tam a zpět, nic nebublá, ale zvuk pořád. Před výměnou bylo zticha. Předepsaný olej je dexron ii nebo iii, dal jsem tam dexron iii G. Může to být šoatným olejem? Předtím jsem dolíval castrol dex iii a nebyl problém, teď jsem tam dal motul dexron iii g. Může to být pořád zavzdušněné? hadici jsem ještě tvrději dotáhnul, ale nikde nic nekape. Díky za rady. Auto mitsubishi lancer 2.0 2003.
Jde to spíš od řízení. Dneska jsem to znova zkoumal a zvenku to není skoro slyšet, jen zevnitř. Známý říkal, že určitě jen zavzdušněné tak budu zkoušet dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.