Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční blinkry a otáčkoměr

Od: mxar odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, přestaly mi fungovat na motorce blinkry, otáčkoměr a ani to netroubí. Stalo se to hned po tom co jsem ji celkem drasticky vyložil z kufru auta, tak jsem se díval, jestli nejsou někde vypadlé drátky, ale nic jsem nenašel. Pojistky jsou v pořádku, otáčkoměr je elektronický. Má někdo zkušenost s něčím podobným? Motorka je ktm duke 2 640 lc4

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Nevyznám sa v motorkách ne iem ako tam je riešená elektrika. Ale myslím ze nie tieto všetky zariadenia idú cez jeden obvod. Skúsil by som hľadať príklad steker. Alebo niekde miesto kde sa dva zväzky káblov spájajú do kopy samec a samica. Pripadne už to len potom oddeľovať a premerať kabeláž.V elektrike sa veľmi zle hľadá chyba pokiaľ to človek nevidí.

mxar
hodnocení

To jsem všechno bohužel hledal..
majcoo
A nič si nenašiel?
mxar
hodnocení

Bohužel ne, nevím čím by to mohlo byt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]