Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód odblokování rádia

Od: nevelenka odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mohu taky poprosit o kód k tomuto rádiu:

Kód odblokování rádia

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gum
hodnocení

0x

pod čárovým kódem vyberte pozice čísel a dosaďte do tvaru

BP 3 0 6 3 x 9698589

Tuším rádce jmlc pomůže odkódovat jako Blaupunkta.

Takto se tyto rádia odkódují všechna. To je Suzuki?

nevelenka
Ano je to Suzuki Ignis 1.3, r. 2006.
Kolega v práci mi pomáhal startovat pomocí kabelů, odpojil baterku. Našla jsem si jak mám odkódovat. Ale kód jsem v žádných dokladech k autu nenašla.:((
Omlouvám se,ale nechápu,jak a kolik čísel mám dosadit a kam to zadat :( .
gumi

Kód by jste si měla poznamenat klidně i na rádio dobudoucna.

Je to Blaupunkt, takže zadáváte kód jen pomocí tlačítek 1,2,3,4 (ostatní ne)

Kód by měl být 4033

Tlačítko jedna tedy zmáčknete 4x dle displeje a ukáže se vám 4ka a podobně zadáte zbytek 3 číslic, chápete?

Potvrzení probíhá většinou šipkou deleva či doprava nebo nahoru či dolu. Zkuste.

Pokud kod nejde zadat, tak je tam časová bezpečnostní prodleva 3 - 5 - 10 -15 min a pak 2 -6 -12 -48 hodin tuším.

nevelenka
Sice stále nechápu jak jste k tomu kódu došel (a to nejsem blondýna:) a ani úplně blbá, myslím),ale moc moc za něj děkuji:)). Jak to mám zadat do rádia to vím, už jsem to zkoušela s nulama,jak někde radili.
Zítra vyzkouším a dám vědět.
gum

Zadal jsem si na google to číslo z vaší fotky. To spodní a vyšel mi typ rádia. S čárového kódu (čísli pod ním) se u blaupunktu dá opsat tzv BP (blaupunkt kód). To je to BP... (čísla sedí dle čárového kódu, když se kouknete, tak ty dvojice najdete).

Samotný Bp kód se dá vložit do programu "bp calc" a ten dle něj generuje pin pro autorádia. A ten mi vyšel, jak jsem psal.

Rád jsem pomohl a blondýna určitě nejste. Hodně lidí nepochopí ono vkládání pinu do rádia i když ho znají ;)

gregor23

Dobrý den mám ten stejny problem neznám kód rádia. Můžete mi prosím pomoc.

Děkuji

Kód odblokování rádia #2

nevelenka
hodnocení

0x
Moc a moooc děkuji gum :):):)za kód a hlavně za ochotu, ušetřil jste mi mnoho času a peněz. Během pár vteřin jsem dnes zadala kód, potvrdila a rádio naběhlo bez problému.
Kód odblokování rádia #3

cheero
hodnocení

0x
Zde je kalkulátor na kód pro Suzuki Ignis: play.google.com/...

hodnocení

0x

@gregor23 - zkusím to podle návodu @gumiho - jen to nebude hned - dekodér na BP mám v jiném PC.

doplněno 28.11.20 22:00:

podle toho návodu by měl být kód generovaný z BPx063x9560772

Vyšlo mi 2060 a 0060

Z Part No. musí vybrat 4,5,6,7 pozici (tedy 3063).

Máš to správně a mělo by to fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]