Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kúpa vozidla

Od: mario1031 odpovědí: 2 změna:
Dobrý deň potreboval by som poradiť chcel by som si kúpiť auto ale keďže som študent tak môj rozpočet nieje moc vysoký mám našetrene okolo 2300 eur , rozmýšľal som nad kúpou Mazdy 3 alebo Mazdy 6 , myslíte si že je to dobrý nápad alebo by som mal pozrieť niečo ine
Kúpa vozidla
Kúpa vozidla #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakékoliv starší ojeté auto je prostě los, který může vyhrát, ale můžete mít i smůlu... Základem je důkladná prohlídka, ideálně prověření na STK nebo zkušeným servisákem.

Mazda 626 byla legendárně spolehlivá... novější mazdy jsou dobrá auta, pokud nehnijí... Takže hlavně koroze, a pak to ostatní...

tpk
hodnocení

0x

Tiez studujem cize som mal rovnaku dilemu pred vyse rokom. o tej mazdicke som tiez premyslal ked som kupoval svoje prve auto, konkretne 1.6 benzin. Je to v pohode auto, paci sa mi ale nakoniec som sa rozhodol pre ford focus 2, mechanik hovoril ze bude lacnejsie na opravy a narazili sme na dobry kus. Pozrel som asi 3 tieto mazdy a kazda bola bud prehrdzavena alebo nefungovala elektrika alebo nejake vady, a prvy focus co sme obzreli bol ok. 2300 je asi malo ak chces slusnu mazdu 3 ci 6. Za rok vlastnenia focusa som do neho nasypal 1000ku na beznych veciach ako spruziny nieco na podvozku rozvody atd. Tusim ze ta mazda ma retaz? Tak tam odpada naklad na vymenu rozvodov po kupe. No dobre si popremyslaj, pri kupe jazdeneho auta si nechaj aspon 40% z jeho ceny na opravy, ktore ta urcite v priebehu prvych mesiacov neminu. Tym som sa riadil pri kupe ja, a vyslo to takmer presne;) Cize podla mna este bud posetri alebo ak ti treba fakt auto, kup napriklad mondeo? Mozno nie najlesi napad, este k tomu odomna co som nikdy diesel ani nekeroval a mam rad mensie auta, Ale poznam vela ludi z okolia co ho maju konkretne 2.0tddi a len jazdia, vraj su dobre a hlavne stoja okolo 1000ky, cize ti vyjde aj na udrzbu. Alebo focus 1, len to uz je taky zebrak dnes.. je to na tebe ale bud dosetri alebo pozeraj auta v takej cene nech ti ostane na nejake tie opravy. GL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]