Nejste přihlášen/a.
neni to moc rada na to, co hledate, ale jedna pekna penezenka na technicky prukaz je ve slunecni clone auta ![]()
blbe jsem se podival na kategorii
...dotaz vyzniva jakoze chce separe penezenku jen na TP a nebo neumi zadnou najit do ktere se vleze TP, coz se mi fakt nezda... penezenky.heureka.cz/... 30.000 penezenek je skladem
Rozhodne doporucuju hledat na aliexpressu, stoji to pakatel... ja nakonec objednal 3, co se mi libily a jedna byla pro me nejlepsi a ostatni jsem rozdal.
No jestli to má být jenom na techničák, tak mám do kapsy aliexpress.com/.... Jestli se tam má ale kromě všeho vejít i techničák, tak ten se vejde snad do každé peněženky. Já používám aliexpress.com/... a techničák, ručení, doklady, karty v ní mám taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.