Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz. Mám problém s motorem, bez jakékoli příčiny mi za jízdy chcípne motor. Musím zastavit zařadit "P" a znova nastartovat a zase to jede. Není to pravidelné, třeba jeden den nic a pak to udělá dvakrát, třikrát za den. Kontrolka motoru nic nesignalizuje a na diagnostice také nebyla zjištěna žádná závada. Mechanici si nevědí také rady. Nemáte někdo s tímto problémem nějaké zkušenosti? Mám Infiniti FX 35 r.v. 2004, 4x4, 206 Kw, 3,5L obsah, V6 a jezdím na LPG/benzín. PS: dělá to jak na LPG tak na benzín.
Salus
Děkuji všem za zájem a odpovědi. Stou předvodovkou stále se mi tomu nechce věřit i když máš pravdu, že když to chcípne, tak tam musí být neutrál, ale zase zřejmě to dostane nějaký signál a pak to přepne na neutrál. Nevím. Samozřejmě děkuji za názor a rozhodně ho budu brát v potaz.
O tom snímači otáček jsem s mechaniky již také uvažovali.
Nejhorší na tom je to, že to opravdu může být cokoli a bude to zřejmě jako u sportky trefit co možná nejsříve tu správnou závadu než se do toho nasipe spousta peněz.
Ještě jednou díky za rady a pomoc.
Salus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.