Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia, červené světélko u čelního skla

Od: jak123® odpovědí: 3 změna:

Při noční jízdě vypůjčenou Fabií začalo v levém spodním rohu čelního skla svítit červené světýlko. Ve dne jsme zjistili, že mezi sklem a plastovým korpusem přístrojové desky je něco jako malý černý knoflík, o němž majitel neměl tušení. Co to je za zařízení a k čemu slouží? Děkuji za info odborníkovi. Nějaké "já si myslím" nepište, sorry!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokiaľ je to dodatočne namontované,tak aj tak dostanete odpovede,že ja si myslím. Také svetielko sa väčšinou montuje na autoalarm alebo imobilizer ako kontrolka.

gum
hodnocení

3x

Jestli je to tohle viz. odkaz, tak je to indikační stavová led k origo alarmu METAsystem Praha

abacuscaralarms.co.uk/...

hodnocení

2x

I já si myslím, že je to kontrolka od dodatečně zabudovaného immobilizéru, popř. od alarmu.

Odborník z tvého velmi stručného popisu nepozná o nic více, než já*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]