dobry den, potreboval bych poprosit o radu. dnes jsem uzavrel povine i havarijni pojisteni na nove auto, ktere jsem koupil na pul s kolegou. v technickem prukazu jsem psany jako majitel ja, ale pojisteni je delane na kolegu, jelikoz je mimoprazsky a starsi tak ho ma mnohem levnejsi. no a ted k jadru veci. po peclivejsim prostudovani pojistne smlouvy jsem si vsiml, ze ja jsem psany ve smlouve jako drzitel vozidla, a pojistnik ( kolega) je schodny s vlastnikem (to jsem ja). je tam tudiz chyba ze majitel je stejny s pojistnikem. muze z toho byt nejaky problem, pripadne pri skodne udalosti nedojit k proplaceni skody? dekuji moc
Nesprávné údaje = podvod. Má to vliv na cenu pojistného = můžou (budou) vymáhat dodatečně. Snížit plnění asi jen o rozdíl v pojistném... Ale určitě opravit, při události se na tohle nejspíš přijde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.