Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co stojí práce -výměna prahu.Citroen Xsara

Od: totak® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Chci poslat dál citroen xsara, ale mám díru v prahu. Koukal jsem na autodíly, že práh by se sehnal za rozumnou cenu, ale netuším, co stojí práce autoklempíře. Nátěr vzhledem ke stáří auta vyřeším sám, takže mi jde jen opravdu o cenu za práci klempíře.

Auto je jinak v pořádku, motor pár let po generálce, zadní náprava repasovaná, takže bych ho nerad dával likvidovat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nějaký rok zpět - 3000,- za kus vč. běžné barvy (ne metalízy). Jak dlouho (kolik km) má ještě sloužit? Zalátat se dá i kusem plechu s céóčkem... po zástřiku a vybroušení téměř k nepoznání :D

hodnocení

Kvůli tomu se ptám, jestli jen zalátat, nebo vyměnit celý práh. Hotový práh stojí kolem litru tak chci vědět kolik mám čekat za práci. Abych to nedal za 1500 zflikovat a pak nezjistil že to mohlo být za 2 litry vyměněný komplet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]