Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Na mém veteránovi JAWA 20 se mi urval pant od sedačky. (k tomu se zlomila ta část, která to držela...) Narychlo jsem tam navrtal tento, ale sedadlo nedrží, padá do stran, a při jízdě sedačka nedrží a poskakuje ze strany na stranu...
Poradíte mi, co tam udělat za pant? jestli tam něco přivařit, či co? Díky za rady.
Ty tam dáš po jednom šroubu a myslíš si, že to stačí a bude to držet? To jsi teda "kanon", chlapče. Za tohle provedení bych tě okamžitě vyhodil z práce. Dej tam ještě alespoň ještě jeden šroub, ať to má větší možnost to udržet. Nebo vyhoď tu nádrž od benzinu a zavař to tam, bude to pak držet mnohem líp. Trochu u toho přemýšlej, aby to bylo dobrý a né co nejrychleji hotový a mohl jsi na tom řádit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.