Nejste přihlášen/a.
Mám golfa 3 1.9 tdi 66kw a reším velkou spotřebu. Na okreskách okolo 6.5l na 100 což mi přijde na toto auto moc.Nebudu se bavit o tezké noze a dalších x vlivů, prostě poznám, že auto nemá tu spotřebu co mít má. Auto nekouří-zbarveně nedýmí vstřiky a cepadlo tedy asi ok.
Kde muže být asi problém?
Teplotní čidlo? Předvstřik?
Mám trochu vyší ot.na neutrál, po startu jakoby víc paliva, chyta na drc jen horsi pres zimu. Diky
Určitě bych zkusil zkontrolovat vstřiky a emise.. a tlaky ve válcích, je možný že je chyba.. když neprojdeš emisemi.. víš kde je chyba. Co se týče vysoké spotřeby, záleží na stylu jízdy.. dáváš tam aditivum do nafty? Zajed na Benzinu natoč kvalitní naftu, bud kup vervu deisel nebo pak nalej aditivum.. a motor pořádně protoč a nech vypalit všechny nespálené vzpolidny. Hodně časté v dnešní době, diesl, nedochlazování turba a motoru celkově po výkonu.. Po přijetí rychlý vypnutí motoru, olej se ti tam prakticky uvaří a koroduje ti nafra ve všech trubkách motoru.. tím padem ti zkarbonizuje ucpáva se.. nespáleným palivem - učinek biosložky v palivu a tím pádem je i vyšší spotřeba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.