Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Š 1202 náhrada za rozdělovač

Od: standa* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám traktůrek a je v něm motor 1202, bohužel asi mám chybu někde v rozdělovači, nevíte někdo za jaký se dá vyměnit?

díky za odpověd´

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zkusil bych rozdělovač,případně i palec prohřát v troubě do 150 stC.Tyto výlisky se stářím stanou porézní a vlhkost dělá zkraty.Po vysušení prospěje natření silikonovým olejem.totéž bych udělal i s kabely do cívky i svíček.

JABRAKA

standa*
hodnocení

kabely, cívka, svíčky jsou nové, nepálí mi 1 válec, a celkově je už takovej "rozešitej" myslím že tam pasoval z jiného motoru, 1203, š 100, ale nejsem si jistý

hodnocení

0x

Určitě tam pasuje ze Š-1203, otázka bude nastavení. Mechanicky tam pasuje i ze Š-100, popř. 110, ovšem tam už bude úplně jinak nastavená odstředivá regulace předstihu, takže netuším, zda by to dobře fungovalo.

standa*
hodnocení

0x

tak vyměněno víčko, palec rozdělovače, chvíli to běželo pěkně, a ted zas poškytává, vypadá to jako že to blbně při ohřátí...už mi došla fantazie..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]