Nejste přihlášen/a.
Vlastním vozidlo Škoda Fabia 1,9 TDI 74kW. V nádrži zbyly cca 4 litry nafty, takže ručička palivoměru byla v červeném poli a svítila kontrolka rezervy paliva. Přijel jsem na parkoviště a po chvíli stání s nastartovaným motorem bylo slyšet pípnutí rezervy paliva, kontrolka rezervy asi 3x blikla, poté zhasla a ručička palivoměru se postupně dostala z červeného pole do středu stupnice, jako kdyby byla v nádrži zhruba polovina objemu. Po nějaké době se zase začala vracet k červenému poli a když jsem vyjel z parkoviště, postupně se ručička dostala zpět do červeného pole a kontrolka rezervy se opět rozsvítila. Po natankování plné nádrže ručička normálně ukazuje plnou nádrž. Předtím se mi něco podobného nikdy nestalo, i když jsem stál v terénu, který není vodorovný. Čím to může být? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.