Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup z německého obchodu

Od: krtek66 odpovědí: 4 změna:

Ahoj...Měl bych jeden logistický dotaz. V prvé řadě neumím něměcky a za druhé nevím jak to je při obchodování s cizí zemí. Naštěstí obchodník se mnou komunikuje anglicky. Mám tu nabídku na autodíly z něměckého obchodu. Mám tam vypsané položky, cenu a chybí počet (stuck). Ten doplním podle toho kolik chci. Ale zajímá mě co je to napsané v pravém spodním rohu a jak je to s daněmi vůči dojčlandu. Jsou ceny, které mi udal včetně daně? Nebo k tomu musím něco připočíst? Při posílání využívají DHL a platba je samozřejmě předem. Zatím jsem kupoval akorát 2x z amazonu a tam byla cena konečná včetně pošty jasně udaná. Díky

Nákup z německého obchodu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Versandkosten = náklady na dopravu

Gesamtnettobetrag = celková částka bez DPH

19%Mwst. = 19% daň z přidané hodnoty

Gesamtbruttobetrag = celková částka včetně DPH

Jestli jsou ceny včetně daně nebo bez daně ti musí odpovědět ten prodávající.

krtek66
hodnocení

A jak to poznám? Nebo co to ovlivní? Já jsem soukromník a kupuji soukromě. To mě právě zajímá.

asd1

Až vyplníš počet tak se to doplní a uvidíš jestli cena za kus je už s daní nebo bez... Jak psal Colombo Versandkosten = doprava, Mwst. = DPH, gesamt... = celková cena.

krtek66
hodnocení

ono ta nabídka je v PDF, tam nemám co doplnit.. tady jsem dal jen obrázek-výřez

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]